Skip to content
PurePersonal-ZeoSfeer10-1

Zeo en SoGrow

Over SoGrow

We zorgen voor versnelde groei met no-code development.
SoGrow is een no-code agency die sites bouwt in Utrecht. We zorgen voor snelheid bij onze klanten door snel, vooruitstrevende websites te leveren die meegaan met de tijd door het gebruik van AI.

No-Code ontwikkeling

De digitale wereld verandert razendsnel. Lange ontwikkelingstrajecten zijn daarom niet meer van deze tijd. Bedrijven moeten snel, creatief en flexibel zijn om met zijn doelgroep mee te bewegen. Daar komt no-code om de hoek kijken. Een manier van ontwikkelen van websites vanuit ontwerp en behoefte van de klant, zonder programmeerkennis. Dit betekent dat bedrijven sneller kunnen werken, slimmer kunnen bouwen en meer kunnen schalen zonder code. Het resultaat: Een website livegang binnen enkele weken (in plaats van maanden) tijd. Laten we snel voor je starten.

Meer informatie over no code development?

Zeo & SoGrow

Timo Fleer, heeft 10 jaar gewerkt voor Zeo B.V. Daar is zijn drive naar slimme technische oplossingen ontstaan. Samen met Chris en Wibo, de eigenaren van Zeo, zijn we SoGrow gestart. We hebben no-code expertise ontwikkeld, waarmee we de juiste tools selecteren en configureren om de beste websites te maken. We bieden bewezen producten van hoge kwaliteit. Zo kunnen we ons samen richten op het ontwikkelen en promoten van jouw website.

2-Sep-25-2023-02-22-55-9304-PM