Skip to content
PurePersonal-ZeoSfeer02

Channel Marketing

Adverteren op grote e-commerce platforms en vergelijkingssites?

Channel Marketing is een slimme strategie voor webshops en e-commercebedrijven. In plaats van producten handmatig bij te houden, doet jouw geoptimaliseerde productfeed het werk.

Laat de data beslissen!

Voor veel webshops en e-commerce bedrijven - waarbij het productaanbod, de prijs en de voorraad sterk wisselt - is Channel Marketing een must om groei te realiseren. Met een management tool als Channable automatiseer en optimaliseer je dit proces door het instellen van wat je waar exact aan producten wilt laten zien. Advertenties zijn hierdoor altijd up-to-date zijn en het bespaart zowel jou als de gebruiker veel tijd en energie!

Maximaal resultaat, minimale kosten

Het mooie aan channel marketing is dat je exact kunt instellen op welke kanalen jij je producten wilt laten zien. Maar het gaat verder, want behalve de kanalen heb je ook de mogelijkheid om regels in te stellen. Misschien wil je alleen de producten laten zien die op voorraad zijn op kanaal X? Of alleen die met een hoge marge? Of alleen de beste verkochte producten op kanaal Y? Het is allemaal in te stellen. Zo haal je het maximale uit je advertenties, met minimale kosten.

Heb jij ook een webshop of e-commercebedrijf? Check eens wat wij voor je kunnen doen op het gebied van channel marketing!

Wat zijn jouw channel marketing kansen? Let's find out!

Channel Marketing uitbesteden aan Zeo

Samen met jou kijken we wat de slimste kanalen zijn voor jouw channel marketing. We nemen je productaanbod onder de loep en regelen jouw productfeed in met behulp van een management tool. We zorgen ervoor dat al jouw wensen worden omgezet in regels, zodat jouw advertenties op het juiste moment de juiste (potentiële) klanten verleiden.

Benieuwd naar de mogelijkheden van channel marketing voor jouw organisatie? Onze strategen denken graag met je mee!

Waarom kies jij voor Zeo?

Jouw zichtbaarheid, vindbaarheid en inkomsten vergroten. Met online marketing, e-commerce en B2B-maatwerkoplossingen. Dát is de missie van ons bevlogen team.

We zetten jouw eindgebruiker en zijn beleving centraal en houden tegelijkertijd jouw context en kansen goed in het oog. We leveren je datagedreven inzichten in markten en doelgroepen. Verbinden jouw business KPI’s aan de digitale KPI’s. Geven 100 procent transparantie als het om kosten en opbrengsten gaat. En uiteraard krijg je een vast klantenteam en heb je direct en persoonlijk contact met onze experts.

Hadden we al gezegd dat we hartstikke trots zijn dat we ISO-gecertificeerd zijn en door beslissers in de markt gezien worden als één van de topbureaus op het gebied van e-commerce?

Zet jouw volgende stap in e-commerce

Vraag een diepgaande audit aan

Geen automatisch gegenereerd rapport, maar een diepgaande handmatige audit. Zodat wij jou leren kennen - en jij ons.