Partners waar we trots op zijn.

Naast onze samenwerking met Google als Premier Partner werken wij ook graag samen met een aantal andere partners.

Premier Partner Google - Zeo

Ook partner worden van Zeo?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingsvormen. Partners waarmee we kennis kunnen uitwisselen en support aan elkaar kunnen verlenen. Zodat we onze klant net dat beetje extra kunnen geven. Neem contact met ons op, wanneer je geïnteresseerd bent in het delen van kennis of graag met ons wil sparren over een partnership.

Onze Partners.

De partners waar wij trots mee samenwerken.
CCV Shop logo

CCV Shop

Met CCV Shop heb je een webshop inclusief hosting, continue innovaties en support, voor een vast maandbedrag. Na het aanvragen van een pakket kun je direct starten met de verkoop van jouw producten. Hiervoor heb je geen technische kennis nodig. Bepaal wat je wilt uitstralen en geef j webshop eenvoudig een lay-out die bij je past. Bereid je webshop uit met allerlei koppelingen zoals verzendpartijen en betaaloplossingen. In de onderhoudstool kun je gemakkelijk jouw producten beheren. Ervaar het gebruiksgemak en haal het maximale uit jouw webshop.

 • Geen technische voorkennis vereist
 • Ultiem gebruiksgemak
logo channable

Channable

Channable is de ultieme feed managementtool. Stuur de producten van je webshop door naar meer dan 1.000 vergelijkingssites, affiliate netwerken en marktplaatsen. Of gebruik de tekstadvertenties optie om dynamische advertenties aan te maken die automatisch geüpdatet worden. Koppel met Google Analytics om nog beter te sturen op performance of laat orders vanuit verschillende marktplaatsen terugschieten naar jouw e-commerce systeem. Neem contact op voor de mogelijkheden voor jouw webshop.

 • Realtime updaten
 • Veel ervaring
Dotts logo

Dotts

Online commercials. Dat is wat Dotts maakt. Reclamefilms die geoptimaliseerd zijn om online in te zetten. Die dus verrassend moeten zijn. De kijker op YouTube of Facebook heeft lak aan televisiecommercials. Die klikt hij gewoon weg. En op televisie kijkt hij er ook al niet naar, omdat hij op zijn mobiel zit. Laten we het maar zeggen zoals het is. Traditionele reclamemakers richten zich te veel op televisie. En online videobureau’s richten zich te weinig op commercials. In dat gat, daar zit Dotts.

 • Vaste, scherpe prijs
 • Verrassende videocontent
feedback company logo

Feedback Company

Feedback Company, een Nederlands bedrijf en Google review partner, is gespecialiseerd in het bieden van feedback oplossingen. Ze helpen organisaties verder te kijken dan het verzamelen van reviews en denken mee over hoe jij je verzamelde reviews het beste kunt gebruiken. Transparantie naar consument en eigen klanten staan centraal binnen het bedrijf, samen met maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 • Google review partner
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
logo_rgb_transparant-01

Hellodialog

Hellodialog tilt e-mailmarketing naar een niveau hoger. Hoe doen ze dat? Met de fijnste tool voor e-mailmarketing. Mooiere e-mails in minder tijd. Daarnaast hebben ze een ervaren team e-mailmarketeers die ondersteunt en adviseert. Ten slotte krijg je door de goede begeleiding en slimme software meer van jouw e-mails in de inbox van je relaties. Zo creëer je betrokken klanten, die terugkomen. Zeo is in ieder geval overtuigd.

 • Slimme software
 • Persoonlijke service
Hipex-logo

Hipex

Hipex is bloedambitieus en broodnuchter. Vanuit het hoofdkwartier in Gelderland bestrijken ze de hele wereld. Hipex is supersnelle hosting met een focus op Magento én Shopware. Samen hebben we meerdere mooie opdrachtgevers van hosting bij Hipex mogen voorzien. Grote namen, zoals Snoerboer, Simon Lévelt en Vingino.

 • Hypersnel, hypertransparant
 • Ruim 600 klanten
Paynl Logo

Pay.nl

Pay.nl: maakt online betalingen vanzelfsprekend. Of je nu start met een webshop of fysieke winkel, Pay.nl helpt de ondernemer bij één van de meest belangrijke onderdelen van het bedrijf, de betaling!  Alles onder één overeenkomst, één aanspreekpunt en één specialist voor het betalingsverkeer. Overzichtelijk en snel doorgestort naar jouw rekening, heldere rapportages en geautomatiseerde connectiemogelijkheden met boekhoudsystemen of externe administraties. Dat vindt Pay.nl vanzelfsprekend. En Zeo eigenlijk ook!

 • Alles onder één dak
 • Voor iedereen een passend pakket
shopware-solution-partner

Shopware

Online winkelen moet een beleving zijn. Met een webshop van Shopware speel je in op de emotie van je klant en vergroot je de merkbetrokkenheid. De open source e-commerce software Shopware is marktleider in Duitsland en wint (terecht!) steeds meer terrein in Nederland. Met trots kunnen we melden dat Zeo officieel Shopware Solution Partner is.

 • Een open source e-commerce platform
 • De nieuwe standaard binnen e-commerce
Skyberate logo

Skyberate

Skyberate Internet Services is specialist in e-commerce hosting en sinds 2003 actief in de hostingmarkt. Met een expertise in Magento, WordPress en Shopware biedt Skyberate een optimale snelheid en performance. Inmiddels dragen zij bij aan het online succes van duizenden klanten. Het team staat elke dag voor je klaar om de service te verlenen die je mag verwachten van een hostingprovider met service hoog in het vaandel.

 • Hoog serviceniveau
 • Specialist in e-commerce hosting
sooqr_logo

Sooqr

Sooqr Search: de snelste, meest relevante & conversie verhogende zoekmachine voor e-commerce en daarbuiten. Zoekers zijn boekers, maar dan moeten ze wel kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Sooqr Site Search maakt dat mogelijk. Het is de zoekmachine en navigatie oplossing voor op jouw website. Voor zowel product als content, binnen e-commerce en daarbuiten. Sooqr laat zoekende bezoekers vinden waar ze naar opzoek zijn. En uiteraard net dat beetje meer.

 • Verhoogt conversies
 • Niet gevoelig voor tikfouten
spraypay logo

SprayPay

SprayPay is dé betaalmethode voor gespreid betalen bij webwinkels. Zowel voor de webshop als de consument is het simpel en eenvoudig in gebruik. De consument kan gespreid betalen vanaf een aankoopbedrag van € 250,- tot € 2500,-. De aansluiting is eenvoudig, snel en kosteloos. Het aanvraagproces is volledig geautomatiseerd en de klant hoeft geen fysieke (getekende) documenten op te sturen. Gemakkelijker wordt het aanbieden van gespreid betalen niet!

 • Gespreid betalen vanaf € 250,-
 • Volledig geautomatiseerd