Partners

Samenwerken zit in ons bloed. Dat doen we ook graag met partners die complementair zijn, waarmee we kennis kunnen uitwisselen en support aan elkaar kunnen verlenen. Zodat we onze klant net dat beetje extra kunnen geven.
 • Met het e-commerce platform e-commerce Shopware creëer je eenvoudig een goedwerkende webshop. Het platform legt de focus op klantbeleving en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat een omgeving waar emotional shopping centraal staat

 • Channable is de ultieme productfeed managementtool. Met de tool is mogelijk om de producten van jouw shop door te sturen naar meer dan 1.000 vergelijkingssites, marktplaatsen en andere netwerken. Dynamische tekstadvertenties kunnen automatisch geüpdatet worden. Een koppeling met Google Analytics maakt het mogelijk om beter te sturen op performance.

 • Dotts bedenkt en produceert online commercials. De commercials zijn geoptimaliseerd om online af te spelen. De meeste kijkers op YouTube of Facebook hebben lak aan televisiecommercials. Traditionele reclamemakers richten zich te veel op televisie. En online videobureau’s richten zich te weinig op commercials. In dat gat, daar zit Dotts.

 • Hellodialog tilt e-mailmarketing naar een niveau hoger. Hoe doen ze dat? Met een gebruiksvriendelijke tool voor e-mailmarketing. Mooiere e-mails in minder tijd daar houden we van. Daarnaast hebben ze een ervaren team van e-mailmarketeers die ondersteuning en advies biedt. Zo creëer je betrokken klanten, die terugkomen. Zeo is in ieder geval overtuigd.

 • Mollie payments is een betalingssysteem voor webshops. Het bedrijf int betalingen van jouw klanten en keert het bedrag uit op een door jou gekozen moment. Als webshop eigenaar hoef je je zo geen zorgen meer te maken over de betalingen.

 • Hipex is bloedambitieus en broodnuchter. Vanuit het hoofdkwartier in Gelderland bestrijken ze de hele wereld. Hipex is supersnelle hosting met een focus op Magento én Shopware. Samen hebben we meerdere mooie opdrachtgevers van hosting bij Hipex mogen voorzien. Grote namen, zoals Snoerboer, Simon Lévelt en Vingino.

 • SendCloud biedt software oplossingen voor het verzenden van pakketjes. Het bedrijf helpt je het logistieke processen van je webshop te vereenvoudigen. Het systeem van Sendcloud is in de cloud aanwezig waardoor je als ondernemer altijd en overal kunt werken.

 • Skyberate biedt hoogwaardige hostingoplossingen aan bedrijven. Vanuit een eenvoudig dashboard kunnen er meer dan 100 websites beheerd worden. Door een redundante infrastructuur hoef je je als klant nooit druk te maken om de veiligheid van je website.

 • Als online marketing bedrijf hebben wij jarenlange ervaring met verschillende Google systemen. Als Google Premier Partner werken wij nauw samen met Google. Om partner te blijven dienen wij continue aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen. Zo zijn onze klanten er zeker van dat wij alleen de allerbeste service leveren.

 • Facebook is wereldwijd het grootste social media kanaal dat er is. Als bedrijf is het belangrijk om hier aanwezig te zijn en je merk of diensten te laten zien. Als Facebook Business Partner proberen we samen met Facebook continue onderscheidende campagnes te plaatsen die conversieverhogend werken.

 • Met Microsoft Advertising verschijnen bedrijven in Bing, Yahoo en MSN bovenaan de zoekresultaten. Je kan zelfs bestaande Google Ads-campagnes importeren in Microsoft Advertising om snel jouw advertenties live te kunnen plaatsen. Meerdere bedrijven hebben een positieve ervaring met Microsoft Advertising. Als Microsoft Advertising partner kijken we graag vanuit professioneel oogpunt mee wat het voor jouw bedrijf kan betekenen.

 • PAY. is een betrouwbare, slimme, gedreven partner die dagelijks honderdduizenden betalingen in de Benelux en daarbuiten in goede banen leidt. Ze timmeren hard aan de weg om de grootste full-service omnichannel betaalverwerker in de markt te worden.