Skip to content
matrix (2)

Hulp bij het kiezen van een e-commerce platform

Welk platform is het meest geschikt voor jouw business? En welk platform levert onderaan de streep het meeste op?

KEUZEHULP MATRIX

1
Magento, Shopware, Shopify, Lightspeed, WooCommerce en Salesforce met elkaar vergeleken.
2
Vergelijk o.b.v. 16 kenmerken waaronder investering, marketing, gebruiksgemak, technologie en connectiviteit.
3
Inzicht in hoe deze platformen bijdragen aan verhogen van het resultaat.

Download onze keuzehulp matrix!

Wij bieden gratis hulp bij het kiezen van een e-commerce platform

Met meer dan 15 jaar ervaring in digital commerce, weten we alles van online groei. Onze eindeloze drive om ​​een onbetwist, bewezen alternatief te bieden voor al die schreeuwende, beste, allerbeste agencies, heeft ons gemaakt tot wat we zijn. Boordevol lokale marktkennis, diepgaande online ervaring en altijd dezelfde doelen: ongeëvenaarde online resultaten, versnelde groei en nettowinst voor onze opdrachtgevers. Goed werk leveren, terwijl we heel gewoon zijn gebleven. 

De klanten en bezoekers van onze opdrachtgevers komen op de eerste plaats. In nauwe samenwerking met onze vertrouwde partners en altijd voor 100% toegewijd en transparant, zijn wij gefocust op deskundige, tijdige levering met persoonlijke aandacht voor de merken van onze opdrachtgevers en meetbaar online zakelijk succes. 

Onze full-service digital services omvatten strategie, UX / UI, CRO, platform technologieën, integraties, performance marketing en data. Ons team telt 30 digital commerce professionals met vestigingen in Utrecht en Antwerpen. We werken samen met partner agencies in Kopenhagen en Bremen. Jaarlijks stroomt meer dan 120 miljoen omzet door onze campagnes, webshops en websites. Wij leveren aan meer dan 80 klanten in 11 Europese landen, Zuidoost Azië en de USA. Daar zijn we trots op!

Extra hulp met jouw platform? Boek een gratis speeddate met een specialist!