Skip to content
PurePersonal-Zeo1 (1)

Display Advertising

Je doelgroep gericht en effectief bereiken met relatief lage kosten en groot bereik?

Dan is display advertising - online adverteren met banners op websites die jouw (potentiële) klanten bezoeken - een uitstekende manier. Je vergroot je naamsbekendheid en blijft onder de aandacht.

Zeer gericht targeten van doelgroep

Anders dan met offline adverteren, kun je met online adverteren heel specifiek aangeven waar en wanneer je exact wilt dat bezoekers jouw advertentie zien. Zo kun je doelgroepen heel gericht targeten in verschillende fases van hun klantreis Vaak kun je zelfs selecteren op leeftijd, sekse en/of locatie.

Je kunt de mails ook nog eens personaliseren. E-mail marketing is een veelzijdig communicatiemiddel, goed meetbaar en ook nog eens relatief goedkoop. Het is een prettige, niet-opdringerige manier van contact houden met je (potentiële) klanten. Zij hebben tenslotte de regie!

Bezoekers naar jouw website en socials

Een ander pluspunt van een online-advertentie is dat deze aan te klikken is, waardoor de bezoeker naar jouw website of socials geleid wordt waar je jouw product of dienst uitgebreider onder de aandacht kunt brengen. Zijn bezoekers eenmaal op jouw website geweest, dan kun je ze opnieuw bereiken met een remarketingcampagne.

Waar liggen jouw display advertising kansen? Let's find out!

Display advertising uitbesteden aan Zeo

Display Advertising is een onderdeel van Google Ads en wordt ook nog wel eens gecombineerd met andere vormen van social advertising. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met social advertising. Daarnaast kennen onze specialisten de laatste trends en kanalen, doordat ze kennis op blijven doen tijdens maandelijkse seminars en kennissessies. Ze brengen jouw merk en doelgroepen in kaart. Ze geven advies en stippelen dan - samen met jou - de juiste strategie voor de advertentiecampagne uit. Ze lanceren de campagne en meten uiteraard de resultaten voor je. 

Besteed jouw advertentiecampagne met een gerust hart aan ze uit!

Waarom kies jij voor Zeo?

Jouw zichtbaarheid, vindbaarheid en inkomsten vergroten. Met online marketing, e-commerce en B2B-maatwerkoplossingen. Dát is de missie van ons bevlogen team.

We zetten jouw eindgebruiker en zijn beleving centraal en houden tegelijkertijd jouw context en kansen goed in het oog. We leveren je datagedreven inzichten in markten en doelgroepen. Verbinden jouw business KPI’s aan de digitale KPI’s. Geven 100 procent transparantie als het om kosten en opbrengsten gaat. En uiteraard krijg je een vast klantenteam en heb je direct en persoonlijk contact met onze experts.

Hadden we al gezegd dat we hartstikke trots zijn dat we ISO-gecertificeerd zijn en door beslissers in de markt gezien worden als één van de topbureaus op het gebied van e-commerce?

Zet jouw volgende stap in e-commerce

Vraag een diepgaande audit aan

Geen automatisch gegenereerd rapport, maar een diepgaande handmatige audit. Zodat wij jou leren kennen - en jij ons.