Skip to content
Zeo04-1-1-2

Zet jouw volgende stap met Magento

E-commerce groeipartner voor bedrijven met meer dan €1 miljoen omzet, die hun huidige bureau ontgroeid zijn.

Over Zeo

Meer dan 30 mensen - 2 vestigingen - 15 jaar ervaring. Dat is Zeo.

Uit die ervaring weten we dat bedrijven alleen doorgroeien naar het volgende niveau als de samenwerking intens is en de lijntjes kort. Stiekem vinden we dat persoonlijke aspect ook het leukst - we zijn het liefst meer collega dan leverancier. Wat we ook leuk vinden: vooroplopen in e-commerce. Altijd geïnteresseerd in en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Platform onafhankelijk zijn is daarbij een must - want hoe kun je wendbaar blijven als je aan één platform vastzit?

Intern hebben we een buitengewone focus op plezier en ontwikkeling voor onze medewerkers. Bijkomend voordeel voor jou? Een gedreven team met bovengemiddelde kennis en prestaties.

Zeo | Van migratie tot ontwikkeling

Kies jij Magento 2 als opvolger van Magento 1? Als dit inderdaad de juiste e-commerce oplossing is voor jou, dan helpt Zeo je jouw webshop zorgvuldig en volledig te migreren. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop vindbaar en meetbaar blijft. Magento 1 wordt sinds juni 2020 niet meer ondersteund door Adobe.

Magento 2 is veel gebruiksvriendelijker en veiliger dan voorganger Magento 1 en kent extra functionaliteiten. Via het systeem krijg je inzicht in verlaten winkelwagens, het actieve aantal bezoekers en veel gebruikte zoektermen. En dat alles zonder externe analyse software. Uiteraard kan Zeo ook een volledig nieuwe Magento-webshop voor je ontwikkelen.

In de categorie van beste Nederlandse e-commerce bureaus 2021, is Zeo maar liefst geëindigd op een (gedeelde) vierde plaats in de Emerce 100.

Is Magento jouw beste e-commerce oplossing? Let's find out!

Waarom kies jij voor Zeo?

Meer dan 30 mensen - 2 vestigingen - 15 jaar ervaring. Dat is Zeo. 

Uit die ervaring weten we dat je alleen kan doorgroeien naar het volgend niveau als je webshop naar behoren functioneert. Met een continu ontwikkelende technologie kan het onderhouden van je webshop echter een tijdrovende en kostbare taak zijn. Het voelt soms alsof er om de week een nieuwe update uitkomt of een nieuw probleem zich voordoet. Terwijl jij wilt werken aan een verbeterde klantbeleving, meer conversies, nieuwe kansen... Er kan en moét zoveel. Je wilt vooruit, maar je zit vast in technisch gedoe van bugs en updates. We herkennen de irritatie!

Daarom bieden we jou bij Zeo een oplossing aan die zowel efficiënt als kosteneffectief is. Wij werken met een ervaren en gecertificeerd outstaffing team. Een schaalbaar team, aangestuurd door Nederlands sprekende productowners (bij Zeo of bij jou op kantoor). De kwaliteit van een Nederlands bureau zonder daar de hoofdprijs voor te hoeven betalen. Sneller én goedkoper, zonder concessies op de kwaliteit. 

Door ons uitgebreide selectieproces is het team goed georganiseerd. Onze focus ligt op kwaliteit, maar onze prijzen zijn toch competitief.

Zeo werkt met verschillende pakketten die aansluiten op jouw wensen en behoeften. Zet jouw volgende stap in e-commerce! 

 

 

Vraag een diepgaande audit aan

Geen automatisch gegenereerd rapport, maar een diepgaande handmatige audit. Zodat wij jou leren kennen - en jij ons.