Skip to content
Display advertising-1

Jouw Shopware webshop

  • Open API-structuur
  • Gericht op merkbeleving en customer journey
  • Duitse degelijkheid en persoonlijke service met korte lijnen

Shopware 6 | Krachtig door koppeling!

Shopware 6 is een open source e-commerce platform, geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven. Het is een API first-platform en laat zich daardoor gemakkelijk koppelen met jouw externe systemen. Dat maakt Shopware 6 zo’n sterke en flexibele e-commerce oplossing.

Zeo | Van strategie tot schaalbaar platform

Zeo is Shopware Solution Partner, al sinds 2018. Voor jou betekent dit concreet dat geen énkele uitdaging op het gebied van webshops en e-commerce ons te ver gaat. Deze kennis en ervaring staan tot jouw beschikking bij het creëren van de ideale e-commerce oplossing waarin jouw klanten feilloos hun weg weten te vinden. Met webdevelopment en online marketing onder één dak zijn we in staat je te helpen van strategie tot schaalbaar platform.

  • Ervaren in technisch complexe migraties Shopware 6 en Magento 2,
  • Al zo’n 20 Shopware-webshops in ontwikkeling en/of beheer,
  • Eigen ontwikkeling 25 plug-ins, beschikbaar via de Shopware Store,

In de categorie van beste Nederlandse e-commerce bureaus 2021, is Zeo maar liefst geëindigd op een (gedeelde) vierde plaats in de Emerce 100.

Is Shopware jouw beste e-commerce oplossing? Let’s find out!

Waarom kies jij voor Zeo?

Jouw zichtbaarheid, vindbaarheid en inkomsten vergroten. Met online marketing, e-commerce en B2B-maatwerkoplossingen. Dát is de missie van ons bevlogen team.

We zetten jouw eindgebruiker en zijn beleving centraal en houden tegelijkertijd jouw context en kansen goed in het oog. We leveren je datagedreven inzichten in markten en doelgroepen. Verbinden jouw business KPI’s aan de digitale KPI’s. Geven 100 procent transparantie als het om kosten en opbrengsten gaat. En uiteraard krijg je een vast klantenteam en heb je direct en persoonlijk contact met onze experts.

Hadden we al gezegd dat we hartstikke trots zijn dat we ISO-gecertificeerd zijn en door beslissers in de markt gezien worden als één van de topbureaus op het gebied van e-commerce?

Zet jouw volgende stap in e-commerce

Vraag een diepgaande audit aan

Geen automatisch gegenereerd rapport, maar een diepgaande handmatige audit. Zodat wij jou leren kennen - en jij ons.