Skip to content
Display advertising-1

Zet jouw volgende stap met Shopware

E-commerce groeipartner voor bedrijven met meer dan €1 miljoen omzet, die hun huidige bureau ontgroeid zijn.

Shopware 6 | Krachtig door koppeling!

Shopware 6 is een open source e-commerce platform, geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven. Het is een API first-platform en laat zich daardoor gemakkelijk koppelen met jouw externe systemen. Dat maakt Shopware 6 zo’n sterke en flexibele e-commerce oplossing.

Zeo | Van strategie tot schaalbaar platform

Zeo is Shopware Solution Partner, al sinds 2018. Voor jou betekent dit concreet dat geen énkele uitdaging op het gebied van webshops en e-commerce ons te ver gaat. Deze kennis en ervaring staan tot jouw beschikking bij het creëren van de ideale e-commerce oplossing waarin jouw klanten feilloos hun weg weten te vinden. Met webdevelopment en online marketing onder één dak zijn we in staat je te helpen van strategie tot schaalbaar platform.

  • Ervaren in technisch complexe migraties Shopware 6 en Magento 2,
  • Al zo’n 20 Shopware-webshops in ontwikkeling en/of beheer,
  • Eigen ontwikkeling 50 extensies, beschikbaar via de Shopware Store,

In de categorie van beste Nederlandse e-commerce bureaus 2021, is Zeo maar liefst geëindigd op een (gedeelde) vierde plaats in de Emerce 100.

Is Shopware jouw beste e-commerce oplossing? Let’s find out!

Waarom kies jij voor Zeo?

Meer dan 30 mensen - 2 vestigingen - 15 jaar ervaring. Dat is Zeo. 

Uit die ervaring weten we dat je alleen kan doorgroeien naar het volgend niveau als je webshop naar behoren functioneert. Met een continu ontwikkelende technologie kan het onderhouden van je webshop echter een tijdrovende en kostbare taak zijn. Het voelt soms alsof er om de week een nieuwe update uitkomt of een nieuw probleem zich voordoet. Terwijl jij wilt werken aan een verbeterde klantbeleving, meer conversies, nieuwe kansen... Er kan en moét zoveel. Je wilt vooruit, maar je zit vast in technisch gedoe van bugs en updates. We herkennen de irritatie!

Daarom bieden we jou bij Zeo een oplossing aan die zowel efficiënt als kosteneffectief is. Wij werken met een ervaren en gecertificeerd outstaffing team. Een schaalbaar team, aangestuurd door Nederlands sprekende productowners (bij Zeo of bij jou op kantoor). De kwaliteit van een Nederlands bureau zonder daar de hoofdprijs voor te hoeven betalen. Sneller én goedkoper, zonder concessies op de kwaliteit. 

Door ons uitgebreide selectieproces is het team goed georganiseerd. Onze developers werken vanuit India, maar we zorgen altijd voor een overlap met de EU-tijdzones. Onze focus ligt op kwaliteit, maar onze prijzen zijn toch competitief. De tarieven voor ons outstaffing team ligt namelijk 35% lager.

Zeo werkt met verschillende pakketten die aansluiten op jouw wensen en behoeften. Zet jouw volgende stap in e-commerce! 

Vraag een diepgaande audit aan

Geen automatisch gegenereerd rapport, maar een diepgaande handmatige audit. Zodat wij jou leren kennen - en jij ons.