Skip to content
northfolk-Ok76F6yW2iA-unsplash

Wat je niet moet vergeten in je marketing budget plan van 2023

WEBINAR
Zeo in samenwerking met Retail Rocket

Wat kan je verwachten?

Het nieuwe jaar komt eraan en waarschijnlijk ben je al enige tijd bezig met het neerzetten van jaarplannen, nieuwe targets en budgetten voor 2023. De deadline om je plannen in te leveren is dan ook dichtbij, maar we helpen je graag met wat laatste tips die je zeker niet moet vergeten. Want, hoe goed je de budgetten ook uit denkt, er zijn altijd (onvoorziene) zaken waar je toch nog graag wat budget voor ingecalculeerd te hebben. Of je had jouw budgetten toch liever efficiënter ingestoken. 

Manon en Koen vertellen je er graag over. Koen is klanteigenaar bij een online marketingbureau en helpt zijn klanten met verschillende budgetten een gedegen plan neer te zetten en er alles uit te halen. Manon denkt vanuit haar rol als account manager en vindt manieren om in te spelen op de ontwikkelingen van personalisatie, en toch met een kleiner budget de beste resultaten te behalen. Want personalisatie hoeft niet duur te zijn! 

 

In 45 minuten een aantal tips ontvangen om je budget en jaarplan naar een hoger niveau te tillen? Kijk de webinar terug!

Download hier de webinar opname