Skip to content
fixfast 2

FixFast

Contimeta richt zich als servicebedrijf en handelshuis op de industriële sector. Specifiek op die klanten, waarvoor het belangrijk is dat het productieproces ongestoord zijn doorgang kan vinden.

Fixfast.de is een Duitse webshop voor directe levering van nietmachines, spijkermachines en schroeven op band. Ook adviseren wij u graag over de toepassingsmogelijkheden van persluchtapparaten en voeren reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit aan alle perslucht- en elektrische apparaten.

Een bijzonder krachtige USP is dat 'FixFast advies geeft ongeacht de fabrikant, daarom kunnen wij het optimale product aanbieden voor uw behoeften'. De webshop is gespecialiseerd in tackers en toebehoren, zoals nietjes en spijkers. Het oude CMS is door ons omgezet naar een superstrak Magento 2 platform. 

UITDAGING

Uitdaging van destijds was om een nieuwe shop vanaf de grond af op te bouwen in Magento 2 in de periode dat Magento 2.1 nog in de kinderschoenen stond. Waarbij eenvoud, snelheid en klantgerichtheid zowel in de shop als tijdens het project belangrijk waren. 

 

Oplossing

De webshop draait al jaren foutloos, snel en met zero downtime. Gewoon heel degelijk werk, wat past bij het bedrijf en de opdrachtgever zelf.

De “Markenservice” is een technisch hoogstandje welke de bezoeker in staat stelt om het juiste spijkertje voor een tacker te vinden, een ware USP in de tacker markt. Bezoekers kunnen "Die passenden Heftklammern und Nägel mit nur wenigen Klicks finden". Daarnaast is het enorm eenvoudig gemaakt om producten aan het winkelmandje toe te voegen wat bulkbestellingen gemakkelijk maakt.

Wij hebben de shop al jaren in beheer. Voor het beheer voeren wij Magento2 en -module updates uit en wordt de pagespeed en uptime gemonitord. Deze klant voert zelf kleine fixes en optimalisaties in eigen beheer uit, waardoor wij voornamelijk betrokken worden bij complexere doorontwikkeling en incidenten. Daarom hebben we prettige afspraken voor wat betreft versiebeheer en testen, zodat risico’s op downtime en issues worden ge-elimineerd.

 

fix

"Top Service, Beratung und Qualität bei Ihrem preisgünstigen Direktvertrieb für Befestigungstechnik"

 

 

Techniek

De technieken waarvan we gebruik maken zijn: Elasticsearch, Varnish, Redis, PHP 7.4, ES6, Mysql, Nginx, Backup service, New Relic, Bugsnag, REST.

Vertrouwd beheer voor Magento 2?

Ons werk

MEER WETEN?