Skip to content
PurePersonal-ZeoSfeer16

Marketplaces

Dwingen online marktplaatsen jou tot een keuze?

If you can’t beat them, join them. Of niet? Nu ook Amazon in Nederland een feit is, word je als bedrijf of retailer gedwongen een keus te maken. Of zijn er nog andere opties?

Meedoen, aanvallen of verdedigen

De invloed van all-in-one online marketplaces - zowel B2C als B2B e-commerceplatformen - wordt steeds groter. Voor de consument handig, want deze hoeft maar één website te bezoeken. Uiteraard wil jij ook de behoeften van jouw klant centraal zetten, maar het lijkt alsof je als bedrijf of retailer nog maar drie keuzes hebt in verhouding tot de online marketplaces:

  1. Meedoen: je gaat de grote marktplaatsen als afzetkanalen gebruiken,
  2. Aanvallen: je bouwt zelf een online marktplaats,
  3. Verdedigen: je gaat de concurrentie aan met jouw eigen webshop.

Of… benut je online potentieel optimaal!

Je doet dat door geen keuze te maken uit het bovenstaande rijtje van drie, maar door een combinatie van marketplace en je eigen webshop op te nemen in een goede omnichannel marketingstrategie. Laat Zeo daarin met je meedenken! Deze strategie hebben we namelijk al eerder succesvol toegepast voor klanten als Catwalk Junkie.

Klik om te zien wat we specifiek voor je kunnen doen bij onderstaande marketplaces:

Welke marketplaces helpen jouw bedrijf? Let's find out!

Marketplace als onderdeel van omnichannel-marketing uitbesteden aan Zeo

De juiste omnichannel marketingstrategie, daar pluk je jarenlang de vruchten van! Door omnichannel ervaart jouw klant een soepele koopervaring omdat verschillende kanalen en platformen die hij of zij gebruikt, goed zijn afgestemd. Zowel op elkaar én op zijn of haar voorkeur. Online marketplaces zijn nog volop in ontwikkeling en veranderen snel, dus inhoudelijke en technische kennis zijn onontbeerlijk. En dat is precies wat je bij Zeo vindt. Onze experts kennen alle ins en outs! 

Nieuwsgierig of het loont voor jou om marketplaces op te nemen in een goede omnichannel marketingstrategie? We maken graag een gratis analyse voor je!

Waarom kies jij voor Zeo?

Jouw zichtbaarheid, vindbaarheid en inkomsten vergroten. Met online marketing, e-commerce en B2B-maatwerkoplossingen. Dát is de missie van ons bevlogen team.

We zetten jouw eindgebruiker en zijn beleving centraal en houden tegelijkertijd jouw context en kansen goed in het oog. We leveren je datagedreven inzichten in markten en doelgroepen. Verbinden jouw business KPI’s aan de digitale KPI’s. Geven 100 procent transparantie als het om kosten en opbrengsten gaat. En uiteraard krijg je een vast klantenteam en heb je direct en persoonlijk contact met onze experts.

Hadden we al gezegd dat we hartstikke trots zijn dat we ISO-gecertificeerd zijn en door beslissers in de markt gezien worden als één van de topbureaus op het gebied van e-commerce?

Zet jouw volgende stap in e-commerce

Vraag een diepgaande audit aan

Geen automatisch gegenereerd rapport, maar een diepgaande handmatige audit. Zodat wij jou leren kennen - en jij ons.