Skip to content
PurePictures-InterieurZeo7-3

Social Media Advertising

Instagram

Jouw doelgroep inspireren en interactie met je klant hebben?

Is jouw doelgroep op Instagram en Facebook te vinden, dan zijn dit goede kanalen om ‘in het hoofd’ van de consument te komen tijdens zijn zoektocht naar een product.

Twee platformen, één omgeving

Het is alweer enige tijd dat Instagram onder Facebook valt. Dat maakt het adverteren op deze twee platformen erg gemakkelijk, omdat je dit vanuit één omgeving kunt regelen. Beide kanalen staan bekend om de korte berichten met veel beeld. Zo bereik je de consument al in de droomfase of kun je hem eenvoudig retargeten.

Verhoog je leadgeneratie, creëer meer omzet

Door consistent aanwezig te zijn op de social mediakanalen, vergroot je je zichtbaarheid en leren meer mensen jou, jouw bedrijf en jouw expertise kennen. Door het aangaan van interactie op de social media bouw je een vertrouwensband op met je doelgroep. Dit alles leidt tot meer leads en uiteindelijk meer omzet. 

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn? Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Hoort Instagram in jouw Social Media Advertising strategie? Let's find out!

Adverteren op Instagram uitbesteden aan Zeo

Uiteraard starten we met een kickoff meeting om jouw doelstellingen door te nemen en samen een plan van aanpak te maken. We bepalen de doelgroep(en), zetten de campagnes op en adviseren je over mediabudgetten. Dan plaatsen we de advertenties en blijven jouw campagnes optimaliseren en verbeteren voor de afgesproken duur.

We zorgen ervoor dat jouw klant op het juiste moment met de juiste boodschap bereikt wordt. Deze personalisatie zorgt ervoor dat een nieuwkomer op jouw website iets anders te zien krijgt dan de regelmatige bezoeker. Zo ontstaat de perfecte campagnestructuur voor jouw bedrijf.

Wat is de perfecte campagnestructuur voor jouw bedrijf? Bel ons op 030-711 5555 of plan een afspraak.

Waarom kies jij voor Zeo?

Jouw zichtbaarheid, vindbaarheid en inkomsten vergroten. Met online marketing, e-commerce en B2B-maatwerkoplossingen. Dát is de missie van ons bevlogen team.

We zetten jouw eindgebruiker en zijn beleving centraal en houden tegelijkertijd jouw context en kansen goed in het oog. We leveren je datagedreven inzichten in markten en doelgroepen. Verbinden jouw business KPI’s aan de digitale KPI’s. Geven 100 procent transparantie als het om kosten en opbrengsten gaat. En uiteraard krijg je een vast klantenteam en heb je direct en persoonlijk contact met onze experts.

Hadden we al gezegd dat we hartstikke trots zijn dat we ISO-gecertificeerd zijn en door beslissers in de markt gezien worden als één van de topbureaus op het gebied van e-commerce...?

Extra hulp nodig met Instagram? Boek een gratis speeddate met een specialist.