Skip to content
PurePictures-InterieurZeo3

Social Media Advertising

Pinterest

Jouw doelgroep inspireren én aanzetten tot snelle actie? Pinterest!

Op Pinterest wordt sneller overgegaan tot aanschaf van iets dan op andere kanalen. De focus ligt dan ook volledig op volgers en gebruikers inspireren en aanzetten tot actie.

Klant klikt makkelijker op beeld

Maar liefst 90 procent van de gebruikers zegt dat Pinterest helpt bij de beslissing iets te kopen. Het platform zorgt dan ook voor 33 procent meer verkeer naar je webshop dan bijvoorbeeld Facebook. Het ideale platform dus om snel in beeld te komen bij potentiële klanten.

Hogere conversie, tweemaal hoger rendement

Op basis van onze ervaring weten we dat 1 op de 3 gebruikers overgaat tot aanschaf na het zien van branded content (content met jouw merknaam) op Pinterest. Pinterest zorgt bovendien voor een hogere conversie (2.3x efficiëntere kosten) én voor tweemaal hoger rendement op advertentie-uitgaven voor retailmerken, vergeleken met andere social media.

Hoe interessant is Pinterest voor jouw organisatie? We onderzoeken het graag voor je!

Hoort Pinterest in jouw Social Media Advertising strategie? Let's find out!

Pinterest Ads uitbesteden aan Zeo

Vanuit de beleving van jouw klant zetten we samen een Pinterest-account en advertentiekanaal op. Dan maken we een koppeling tussen Pinterest en jouw webshop. Zo adverteer je gemakkelijk je assortiment. Op basis van je doelstellingen (bijvoorbeeld meer merkbekendheid, verkeer of een hogere conversie) bepalen we de campagnes. Maandelijks houden we dit bij om veranderingen te monitoren en keuzes te maken op basis van de nieuwe inzichten.

Klinkt jou dit goed in de oren? Bel ons op 030-711 5555 of plan een afspraak.

Waarom kies jij voor Zeo?

Jouw zichtbaarheid, vindbaarheid en inkomsten vergroten. Met online marketing, e-commerce en B2B-maatwerkoplossingen. Dát is de missie van ons bevlogen team.

We zetten jouw eindgebruiker en zijn beleving centraal en houden tegelijkertijd jouw context en kansen goed in het oog. We leveren je datagedreven inzichten in markten en doelgroepen. Verbinden jouw business KPI’s aan de digitale KPI’s. Geven 100 procent transparantie als het om kosten en opbrengsten gaat. En uiteraard krijg je een vast klantenteam en heb je direct en persoonlijk contact met onze experts.

Hadden we al gezegd dat we hartstikke trots zijn dat we ISO-gecertificeerd zijn en door beslissers in de markt gezien worden als één van de topbureaus op het gebied van e-commerce...?

Extra hulp nodig met Pinterest? Boek een gratis speeddate met een specialist.