Skip to content
nastuh-abootalebi-yWwob8kwOCk-unsplash

Nieuw venster op de toekomst

Glashandelonline

‘Snel en makkelijk glas bestellen’, is de pay-off van Glashandelonline.com. Het  bedrijf verkoopt online glas op maat. Tot het aanbod behoren spiegels, dubbelglas en veiligheidsglas, maar ook grotere maatwerk glasproducten als douchecabines of glazen deuren.

Behalve glas op maat heeft Glashandelonline ook glasbeslag en andere gerelateerde producten in het assortiment, waaronder U-profielen, siliconenkit, spiegelophangsystemen en douchestrips. Veel van deze producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Ze worden los binnen enkele werkdagen met de pakketdienst geleverd. Wie dit soort producten bij een ruit bestelt, krijgt alles in één keer bezorgd om de verzendkosten te drukken. 

UITDAGING

Glashandelonline.com werd groot op Magento 1. Eind 2018 maakte Magento bekend medio juni 2020 te stoppen met de ondersteuning van die e-commerce software. Dat stelde Glashandelonline voor de keuze om over te stappen op Shopware 6.

Glashandelonline_design__26_-removebg-preview

Aanpak

Glashandelonline.com, werd groot op Magento 1. Eind 2018 maakte Magento bekend medio juni 2020 te stoppen met de ondersteuning van die e-commerce software. Dat stelde Glashandelonline voor de keuze om over te stappen op Shopware 6.

Techniek

- Magento 1 -> Shopware 6

- Google Ads

- SEO

- CRO

- Social media advertising

nastuh-abootalebi-eHD8Y1Znfpk-unsplash

Resultaat

Zeo heeft de afgelopen jaren veel bij kunnen dragen aan de groei van Glashandelonline.com. Het rendement van de online marketingactiviteiten ging met het jaar omhoog. In 2020 resulteerde dit in een online omzetstijging van 28%, eind 2021 ligt het jaarlijkse groeicijfer op 33%.

Conversie verhogen?

Ons werk

MEER WETEN?